Bog & idéAnn C. Schødt

Bøger skrevet af Ann C. Schødt

Læs mere om Ann C. Schødt
2 produkter
2 produkter
Behovsbestemt HR-ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Behovsbestemt HR-ledelseAnn C. Schødt
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Behovsbestemt HR-ledelse
Impostor-komplekset
Impostor-kompleksetAnn C. Schødt
249,95 DKK
EBOG
(1)
Impostor-komplekset

Mere om Ann C. Schødt

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Ann C. Schødt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schødts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Impostor-komplekset" udgivet af Forlaget Mindspace - "Impostor-komplekset" udgivet af Forlaget Mindspace - "Behovsbestemt HR-ledelse" udgivet af Books on Demand - "Behovsbestemt HR-ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Ann C. Schødts bøger

Ann C. Schødt har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Ann C. Schødt bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Schødt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ann C. Schødts "Impostor-komplekset"

Hos Bog & idé er "Impostor-komplekset" tilgængelig som ebog. Med "Impostor-komplekset" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mindspace.

Ann C. Schødt "Impostor-komplekset"

Det er muligt at købe Ann C. Schødts "Impostor-komplekset" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mindspace.
Detaljer
Fulde navn:
Ann C. Schødt