Bog & idéAnn Merete Møller

Bøger skrevet af Ann Merete Møller

Læs mere om Ann Merete Møller
2 produkter
2 produkter
Klinisk forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk forskningAnn Merete Møller og Thordis Thomsen
116,96 DKK
HARDBACK
(0)
Klinisk forskning
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsningJane Andreasen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning

Mere om Ann Merete Møller

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Ann Merete Møller. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Møllers seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk forskning" udgivet af FADL - "Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ann Merete Møller

Ann Merete Møller har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ann Merete Møller fås i flere forskellige formater. Møllers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ann Merete Møllers "Klinisk forskning"

"Klinisk forskning" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.

Ann Merete Møller "Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning"

Hos Bog & idé er "Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Merete Møller