Bog & idéAnn Patchett

Bøger skrevet af Ann Patchett

Læs mere om Ann Patchett
4 produkter
4 produkter
Det hollandske hus
Det hollandske husAnn Patchett
299,95 DKK
Indbundet
(6)
Det hollandske hus
Mirakelfloden
MirakelflodenAnn Patchett
169,95 DKK
EBOG
(2)
Mirakelfloden
Det hollandske hus
Det hollandske husAnn Patchett
149,95 DKK
EBOG
(6)
Det hollandske hus
Det hollandske hus
STREAM
Det Hollandske HusAnn Patchett
179,95 DKK
Lydbog
(6)
Det Hollandske Hus

Mere om Ann Patchett

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Ann Patchett. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Patchett.
Bøgerne fra Ann Patchett findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Dutch House" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Mirakelfloden" udgivet af People'sPress - "Mirakelfloden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mirakelfloden" udgivet af People’sPress

Bøger af Ann Patchett

Der er fire tilgængelige udgivelser af Ann Patchett hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Patchetts bøger kommer i et udvalg af formater. Patchetts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Dutch House" af Ann Patchett

Hos Bog & idé er "The Dutch House" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bloomsbury Publishing.

Ann Patchett "Mirakelfloden"

"Mirakelfloden" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mirakelfloden" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Patchett