Bog & idéAnn-Sofie Rørsgaard

Bøger skrevet af Ann-Sofie Rørsgaard

Læs mere om Ann-Sofie Rørsgaard
1 produkter
1 produkter
EN SOMMERFUGL I MAVEN
BOEGERTILSTAERKPRIS
EN SOMMERFUGL I MAVENAnn-Sofie Rørsgaard
169,96 DKK
Hardback
(0)
EN SOMMERFUGL I MAVEN

Mere om Ann-Sofie Rørsgaard

Ann-Sofie Rørsgaard har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "EN SOMMERFUGL I MAVEN". Det er Fielosofie, der har publiceret den på dansk. "EN SOMMERFUGL I MAVEN" er desuden udgivet i serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"EN SOMMERFUGL I MAVEN" af Ann-Sofie Rørsgaard

Hos Bog & idé er "EN SOMMERFUGL I MAVEN" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i Rørsgaards serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Fielosofie.

Endnu en af Ann-Sofie Rørsgaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Sofie Rørsgaard