Bog & idéAnna Kozlova

Bøger skrevet af Anna Kozlova

Læs mere om Anna Kozlova
0 produkter

Mere om Anna Kozlova

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Anna Kozlova. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kozlovas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "F20" udgivet af Jensen & Dalgaard - "F20" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S

Bøger skrevet af Anna Kozlova

Anna Kozlova har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Kozlovas bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kozlova er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"F20" af Anna Kozlova

Hos Bog & idé er "F20" tilgængelig som ebog. "F20" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.

"F20" af Anna Kozlova

Det er muligt at købe Anna Kozlovas "F20" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Kozlova