Bog & idéAnne Birgitte Stürup

Bøger skrevet af Anne Birgitte Stürup

Læs mere om Anne Birgitte Stürup
1 produkter
1 produkter
På ofrenes side
På ofrenes sideMorten Bruun
139,95 DKK
EBOG
(3)
På ofrenes side

Mere om Anne Birgitte Stürup

Der findes flere bøger skrevet af Anne Birgitte Stürup på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Stürup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På ofrenes side" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "På ofrenes side" udgivet af Saga - "På ofrenes side" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Anne Birgitte Stürups bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Anne Birgitte Stürup hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anne Birgitte Stürup kommer i flere formater. Bøgerne af Stürup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"På ofrenes side" af Anne Birgitte Stürup

Det er muligt at købe Anne Birgitte Stürups "På ofrenes side" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"På ofrenes side" af Anne Birgitte Stürup

Hos Bog & idé er "På ofrenes side" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Birgitte Stürup