Bog & idéAnne Breumlund

Bøger skrevet af Anne Breumlund

Læs mere om Anne Breumlund
2 produkter
2 produkter
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning
Alkoholmisbrug og social indsats
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alkoholmisbrug og social indsatsInger Bruun Hansen
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Alkoholmisbrug og social indsats

Mere om Anne Breumlund

Anne Breumlund har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Breumlund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Narrativt inspireret socialpædagogik på det specialiserede socialområde. Del 2" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Undervisning af sindslidende" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Narrativt inspireret socialpædagogik på det specialiserede socialområder" udgivet af Aalborg Universitetsforlag (FAAU) - "Borgerens inklusion i lokale fællesskaber" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Narrativ forskning" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Alkoholmisbrug og social indsats" udgivet af Gyldendal - "Når alkohol dominerer hverdagen" udgivet af Klim - "Alkoholmisbrugsbehandling i tre jyske amter" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Pilotprojekt om undervisning af voksne sindslidende" i serien "Pædagogisk-psykologisk publikationsserie" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Psykologi og Specialpædagogik - "Undervisning og socialpsykiatri" udgivet af Klim. Videnscenter for Socialpsykiatri - "En kortlægning af undervisningstilbud for voksne sindslidende" i serien "Undervisning og sindslidende" udgivet af Klim - "Alkoholmisbrug og social indsats" udgivet af HansReitzels

Bøger af Anne Breumlund

Der er 12 tilgængelige bøger af Anne Breumlund hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Anne Breumlund bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Breumlund opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Narrativt inspireret socialpædagogik på det specialiserede socialområde. Del 2" af Anne Breumlund

Det er muligt at købe Anne Breumlunds "Narrativt inspireret socialpædagogik på det specialiserede socialområde. Del 2" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

Anne Breumlund "Undervisning af sindslidende"

Dette er en også en fantastisk bog fra Breumlund, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Breumlund