Bog & idéAnne Cathrin Haueng

Bøger skrevet af Anne Cathrin Haueng

Læs mere om Anne Cathrin Haueng
1 produkter
1 produkter
Omstilling : den uforutsigbare gjennomføringsfasen
Omstilling : den uforutsigbare gjennomføringsfasenAnne Cathrin Haueng
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Omstilling : den uforutsigbare gjennomføringsfasen

Mere om Anne Cathrin Haueng

Anne Cathrin Haueng har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Omstilling : den uforutsigbare gjennomføringsfasen". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Omstilling : den uforutsigbare gjennomføringsfasen" af Anne Cathrin Haueng

Hos Bog & idé er "Omstilling : den uforutsigbare gjennomføringsfasen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Haueng, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Cathrin Haueng