Bog & idéAnne Ellerup Nielsen og Christa Thomsen

Bøger skrevet af Anne Ellerup Nielsen og Christa Thomsen

Læs mere om Anne Ellerup Nielsen og Christa Thomsen
1 produkter
1 produkter
Intern kommunikation under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Intern kommunikation under forandringHelle Kryger Aggerholm
395,96 DKK
Paperback
(0)
Intern kommunikation under forandring

Mere om Anne Ellerup Nielsen og Christa Thomsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anne Ellerup Nielsen og Christa Thomsen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Intern kommunikation under forandring". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk. "Intern kommunikation under forandring" er desuden tilknyttet serien "Den kommunikerende organisation".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Intern kommunikation under forandring" af Anne Ellerup Nielsen og Christa Thomsen

Det er muligt at købe Anne Ellerup Nielsen og Christa Thomsens "Intern kommunikation under forandring" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Thomsens serie "Den kommunikerende organisation". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Ellerup Nielsen og Christa Thomsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Ellerup Nielsen og Christa Thomsen