Bog & idéAnne Görlich

Bøger skrevet af Anne Görlich

Læs mere om Anne Görlich
2 produkter
2 produkter
Ny udsathed i ungdomslivet
Ny udsathed i ungdomslivetNoemi Katznelson
269,95 DKK
Hæftet
Ny udsathed i ungdomslivet
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser

Mere om Anne Görlich

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Anne Görlich. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Görlich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sammenbrud og tillid" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Prekarisering uden grænser" udgivet af U Press - "Ny udsathed i ungdomslivet" udgivet af Gyldendal - "Taletiden er de unges " udgivet af Undervisningsministeriet, Uddannelsesstyrelsen, Området for erhvervsfaglige uddannelser

Anne Görlichs bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Anne Görlich hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Görlichs bøger kommer i udvalgte formater. Görlichs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Görlichs "Sammenbrud og tillid"

Det er muligt at købe Anne Görlichs "Sammenbrud og tillid" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aalborg Universitetsforlag.

"Prekarisering uden grænser" af Anne Görlich

"Prekarisering uden grænser" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er U Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Görlich