Bog & idéAnne Haven

Bøger skrevet af Anne Haven

Læs mere om Anne Haven
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
404,96 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2

Mere om Anne Haven

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Anne Haven. Det er "Inklusionsvejlederen 2". Det er Dafolo, der har publiceret den på dansk. "Inklusionsvejlederen 2" er desuden en del af serien "Inkluderende læringsfællesskaber".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Inklusionsvejlederen 2" af Anne Haven

Det er muligt at købe Anne Havens "Inklusionsvejlederen 2" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Havens serie "Inkluderende læringsfællesskaber". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Haven fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Haven