Bog & idéAnne Lea Landsted

Bøger skrevet af Anne Lea Landsted

3 produkter
3 produkter
Redaktøren fra Bagdad
Redaktøren fra BagdadAnne Lea Landsted
69,95 DKK
e-bog
(0)
Redaktøren fra Bagdad
Golden State Killer
Golden State KillerAnne Lea Landsted
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Golden State Killer
Sekten der ikke ville dø
Sekten der ikke ville døCamilla Johnson
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sekten der ikke ville dø

Mere om Anne Lea Landsted

Anne Lea Landsted har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Redaktøren fra Bagdad". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Redaktøren fra Bagdad" af Anne Lea Landsted

Det er muligt at købe Anne Lea Landsteds "Redaktøren fra Bagdad" som e-bog. Med "Redaktøren fra Bagdad" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Anne Lea Landsted fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Lea Landsted