Bog & idéAnne-Lisbeth Pedersen

Bøger skrevet af Anne-Lisbeth Pedersen

Læs mere om Anne-Lisbeth Pedersen
3 produkter
3 produkter
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)Anja Semke
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Studiehåndbog for sygeplejerskestuderende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Studiehåndbog for sygeplejerskestuderendeAnette Telling Dennig
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Studiehåndbog for sygeplejerskestuderende

Mere om Anne-Lisbeth Pedersen

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger skrevet af Anne-Lisbeth Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren og patienten (SSA) " i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Anne-Lisbeth Pedersen

Du kan købe seks bøger af Anne-Lisbeth Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Pedersens bøger som indbundet. Derudover er bøgerne fra Pedersen inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinik" af Anne-Lisbeth Pedersen

"Klinik" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anne-Lisbeth Pedersen "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Pedersens serie "Sosuserien¤SSA". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Lisbeth Pedersen