Bog & idéAnne Lønstrup

Bøger skrevet af Anne Lønstrup

Læs mere om Anne Lønstrup
2 produkter
2 produkter
Et liv i to verdener
Esma BirdiEsma Birdi
49,95 DKK
EBOG
(0)
Esma Birdi
Giv mig et år
Giv mig et årAnne Laxholm
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Giv mig et år

Mere om Anne Lønstrup

Hvis du søger en bog skrevet af Anne Lønstrup, kan du købe et stort udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Lønstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et liv i to verdener" udgivet af Gyldendal - "Esma Birdi" udgivet af Gyldendal - "Giv mig et år" udgivet af Gyldendal

Anne Lønstrups bøger

Anne Lønstrup har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Anne Lønstrup bøger i flere formater. Bøgerne af Lønstrup er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et liv i to verdener" af Anne Lønstrup

"Et liv i to verdener" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Esma Birdi" af Anne Lønstrup

Hos Bog & idé er "Esma Birdi" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Esma Birdi" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Lønstrup