Bog & idéAnne Løvland

Bøger skrevet af Anne Løvland

Læs mere om Anne Løvland
2 produkter
2 produkter
Multimodalitet i skolen
Multimodalitet i skolenSimon Skov Fougt og Anne Løvland
369,95 DKK
Paperback
(1)
Multimodalitet i skolen
Skaperglede i norskfaget : elevaktiv literacy-undervisning på ungdomstrinnet
Skaperglede i norskfaget : elevaktiv literacy-undervisning på ungdomstrinnetelevaktiv literacy-undervisning på ungdomstrinnet
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Skaperglede i norskfaget : elevaktiv literacy-undervisning på ungdomstrinnet

Mere om Anne Løvland

Der findes forskellige bøger af Anne Løvland tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Løvlands seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv" udgivet af Dafolo - "Multimodalitet i skolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag

Mere om Anne Løvlands bøger

Der er to tilgængelige bøger af Anne Løvland hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Løvland fås blot som paperback. Bøgerne af Løvland er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Løvlands "Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv"

Hos Bog & idé er "Multimodalitet 1.-6. klasse - analyse og produktion i et socialsemiotisk, scenariedidaktisk perspektiv" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"Multimodalitet i skolen" af Anne Løvland

Det er muligt at købe Anne Løvlands "Multimodalitet i skolen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Løvlands serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Løvland