Bog & idéAnne Marie Eggert Olsen

Bøger skrevet af Anne Marie Eggert Olsen

Læs mere om Anne Marie Eggert Olsen
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
492,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori

Mere om Anne Marie Eggert Olsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Anne Marie Eggert Olsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Bøger af Anne Marie Eggert Olsen

Anne Marie Eggert Olsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Olsens bøger fås blot som indbundet. Olsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Anne Marie Eggert Olsen

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anne Marie Eggert Olsen "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marie Eggert Olsen