Bog & idéAnne Marie Nielsen

Bøger skrevet af Anne Marie Nielsen

Læs mere om Anne Marie Nielsen
2 produkter
2 produkter
Øjebliksbilleder fra antikken
Øjebliksbilleder fra antikkenAnne Marie Nielsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Øjebliksbilleder fra antikken
Øjebliksbilleder fra antikken
STREAM
Øjebliksbilleder fra antikkenAnne Marie Nielsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Øjebliksbilleder fra antikken

Mere om Anne Marie Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Anne Marie Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Anne Marie Nielsen kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Cypriote Collection" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Den kypriske samling " udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek

Bøger af Anne Marie Nielsen

Anne Marie Nielsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Nielsen som hæftet. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Ny Carlsberg Glyptotek.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Marie Nielsens "The Cypriote Collection"

Det er muligt at købe Anne Marie Nielsens "The Cypriote Collection" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ny Carlsberg Glyptotek, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Anne Marie Nielsen "Den kypriske samling "

"Den kypriske samling " er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ny Carlsberg Glyptotek.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marie Nielsen