Bog & idéAnne-Mette Holm

Bøger skrevet af Anne-Mette Holm

Læs mere om Anne-Mette Holm
1 produkter
1 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb

Mere om Anne-Mette Holm

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Anne-Mette Holm online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Holms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S

Mere om Anne-Mette Holms bøger

Anne-Mette Holm har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Anne-Mette Holm bøger i flere forskellige formater. Holms bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Praxis Forlag A/S.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne-Mette Holms "Tandklinikassistent - hovedforløb"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Holm, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

"Tandklinikassistent Hovedforløb" af Anne-Mette Holm

Det er muligt at købe Anne-Mette Holms "Tandklinikassistent Hovedforløb" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Mette Holm