Bog & idéAnne Sejrskild og Dennis Albrethsen

Bøger skrevet af Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen

Læs mere om Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen
1 produkter
1 produkter
Forbrydelsens Skygge
Forbrydelsens SkyggeAnne Sejrskild og Dennis Albrethsen
129,95 DKK
Hæftet
(1)
Forbrydelsens Skygge

Mere om Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Forbrydelsens Skygge". Det er Brændpunkt, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Sejrskild og Dennis Albrethsens "Forbrydelsens Skygge"

Det er muligt at købe Anne Sejrskild og Dennis Albrethsens "Forbrydelsens Skygge" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brændpunkt.

Dette er en også en fantastisk bog fra Albrethsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen