Bog & idéAnne-Stina Sørensen

Bøger skrevet af Anne-Stina Sørensen

Læs mere om Anne-Stina Sørensen
2 produkter
2 produkter
Den skarpe ende
Den skarpe endeAdam Diderichsen
399,95 DKK
Paperback
(0)
Den skarpe ende
Kriminologi
KriminologiHenrik Day Poulsen
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Kriminologi

Mere om Anne-Stina Sørensen

Hvis du søger en bog fra Anne-Stina Sørensen, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den skarpe ende" udgivet af Samfundslitteratur - "Kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Anne-Stina Sørensens bøger

Du kan bestille to bøger af Anne-Stina Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anne-Stina Sørensen fås i flere forskellige formater. Sørensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den skarpe ende" af Anne-Stina Sørensen

"Den skarpe ende" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Anne-Stina Sørensen "Kriminologi"

Hos Bog & idé er "Kriminologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Stina Sørensen