Bog & idéAnne Stokkebæk

Bøger skrevet af Anne Stokkebæk

Læs mere om Anne Stokkebæk
3 produkter
3 produkter
Psykologi 1
Psykologi 1Anne Stokkebæk
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi 1
Korttidsterapi i grupper
Korttidsterapi i grupperAnne Stokkebæk
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Korttidsterapi i grupper
Brug gruppen
Brug gruppenRandi Luggin
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen

Mere om Anne Stokkebæk

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Anne Stokkebæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stokkebæks seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal - "Korttidsterapi i grupper" udgivet af Gyldendal - "Psykologi 1 " i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal - "Psykologi Sundhedspsykologi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne Stokkebæk

Du kan finde fire bøger af Anne Stokkebæk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Anne Stokkebæk kommer i flere forskellige formater. Stokkebæk har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Brug gruppen" af Anne Stokkebæk

"Brug gruppen" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Korttidsterapi i grupper" af Anne Stokkebæk

Det er muligt at købe Anne Stokkebæks "Korttidsterapi i grupper" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Stokkebæk