Bog & idéAnne van Stappen

Bøger skrevet af Anne van Stappen

Læs mere om Anne van Stappen
1 produkter
1 produkter
Lille notesbog med øvelser - Vær dig selv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lille notesbog med øvelser - Vær dig selvAnne van Stappen
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Lille notesbog med øvelser - Vær dig selv

Mere om Anne van Stappen

Anne van Stappen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lille notesbog med øvelser - Vær dig selv". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret den på dansk. "Lille notesbog med øvelser - Vær dig selv" er desuden tilknyttet serien "Lille notesbog med øvelser¤Styrk dit velvære!".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lille notesbog med øvelser - Vær dig selv" af Anne van Stappen

"Lille notesbog med øvelser - Vær dig selv" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Lille notesbog med øvelser¤Styrk dit velvære!". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Endnu en af Anne van Stappen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne van Stappen