Bog & idéAnnedorte Ries

Bøger skrevet af Annedorte Ries

Læs mere om Annedorte Ries
1 produkter
1 produkter
Pilgrim
PilgrimAnnedorte Ries
49,95 DKK
e-bog
(3)
Pilgrim

Mere om Annedorte Ries

Der er en del bøger skrevet af Annedorte Ries på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Ries' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pilgrim" udgivet af Borgen - "Pilgrim" udgivet af Gyldendal

Bøger af Annedorte Ries

Du kan bestille to bøger af Annedorte Ries her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Annedorte Ries fås i samtlige formater. Bøgerne af Ries er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annedorte Ries' "Pilgrim"

Hos Bog & idé er "Pilgrim" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Pilgrim" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.

"Pilgrim" af Annedorte Ries

Det er muligt at købe Annedorte Ries' "Pilgrim" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annedorte Ries