Bog & idéAnnelise Murakami

Bøger skrevet af Annelise Murakami

Læs mere om Annelise Murakami
1 produkter
1 produkter
Beskæftigelsesrettet rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Beskæftigelsesrettet rehabiliteringArendse Hovmand Buch
237,96 DKK
Hæftet
(0)
Beskæftigelsesrettet rehabilitering

Mere om Annelise Murakami

Annelise Murakami har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Murakami.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Beskæftigelsesrettet rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Mere om Annelise Murakamis bøger

Du kan købe tre bøger af Annelise Murakami her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun købe Murakamis bøger som hæftet. Murakamis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annelise Murakamis "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Annelise Murakami "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annelise Murakami