Bog & idéAnnette Christiansen

Bøger skrevet af Annette Christiansen

Læs mere om Annette Christiansen
1 produkter
1 produkter
Globalisering på dagsordenen
Globalisering på dagsordenenAnnette Christiansen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Globalisering på dagsordenen

Mere om Annette Christiansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Annette Christiansen. På listen nedenfor finder du Christiansens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læsetilegnelse på andetsproget dansk" udgivet af Dansklærerforeningen - "Globalisering på dagsordenen" udgivet af Gyldendal Business - "Globalisering på dagsordenen" udgivet af Gyldendal Business - "Få fidus til at læse og skrive - forældrefolder" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Om at læse og skrive med læsefidusen" i serien "Læs med Læsefidusen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Om at læse og skrive med Læsefidusen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Læs med Læsefidusen" i serien "Læs med Læsefidusen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Læs med Læsefidusen & Bogtyven" udgivet af Dansklærerforeningen

Bøger af Annette Christiansen

Du kan købe otte bøger af Annette Christiansen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Annette Christiansen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Christiansen udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Christiansens "Læsetilegnelse på andetsproget dansk"

"Læsetilegnelse på andetsproget dansk" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Annette Christiansen "Globalisering på dagsordenen"

"Globalisering på dagsordenen" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Christiansen