Bog & idéAnnette Heick

Bøger skrevet af Annette Heick

Læs mere om Annette Heick
3 produkter
3 produkter
Datteren
BOEGER50SP
DatterenAnnette Heick
50,00 DKK
Indbundet
(4)
Datteren
Datteren
STREAM
DatterenAnnette Heick
119,95 DKK
Lydbog
(19)
Datteren
Datteren
DatterenAnnette Heick
119,95 DKK
EBOG
(3)
Datteren

Mere om Annette Heick

Annette Heick har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Heicks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Datteren" udgivet af Gyldendal - "Gør det noget jeg støvsuger imens?" udgivet af Pretty Ink

Annette Heicks bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Annette Heick hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Annette Heick bøger i flere formater. Bøgerne af Heick er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Heicks "Datteren"

"Datteren" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Gør det noget jeg støvsuger imens?" af Annette Heick

Hos Bog & idé er "Gør det noget jeg støvsuger imens?" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pretty Ink.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Heick