Bog & idéAnnette Kledal

Bøger skrevet af Annette Kledal

Læs mere om Annette Kledal
1 produkter
1 produkter
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
373,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv

Mere om Annette Kledal

Hvis du søger en bog fra Annette Kledal, har du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kledal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Annette Kledals bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Annette Kledal hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Annette Kledal bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Kledal er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Kledals "Coaching i perspektiv"

Det er muligt at købe Annette Kledals "Coaching i perspektiv" som e-bog (pdf-format). "Coaching i perspektiv" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Coaching i perspektiv" af Annette Kledal

Det er muligt at købe Annette Kledals "Coaching i perspektiv" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Kledal