Bog & idéAnnette Skovsted Hansen

Bøger skrevet af Annette Skovsted Hansen

Læs mere om Annette Skovsted Hansen
2 produkter
2 produkter
Japan - mellem øst og vest
BOEGERTILSTAERKPRIS
Japan - mellem øst og vestAnnette Skovsted Hansen
373,96 DKK
Hæftet
(0)
Japan - mellem øst og vest
Japan i bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Japan i bevægelseKulturhistorie/etnografi
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Japan i bevægelse

Mere om Annette Skovsted Hansen

Annette Skovsted Hansen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Magt og mennesker" i serien "Historie på tværs" udgivet af Systime - "Japan - mellem øst og vest" udgivet af Systime

Annette Skovsted Hansens bøger

Du kan bestille to bøger af Annette Skovsted Hansen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun finde Hansens bøger som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Magt og mennesker" af Annette Skovsted Hansen

"Magt og mennesker" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Hansens serie "Historie på tværs". Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Japan - mellem øst og vest" af Annette Skovsted Hansen

Hos Bog & idé er "Japan - mellem øst og vest" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Skovsted Hansen