Bog & idéAnnette Søndergaard Gregersen (red.)

Bøger skrevet af Annette Søndergaard Gregersen (red.)

Læs mere om Annette Søndergaard Gregersen (red.)
3 produkter
3 produkter
Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)
Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)Annette Søndergaard Gregersen (red.)
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)
Sprogfag i forandring 2
Sprogfag i forandring 2Annette Søndergaard Gregersen (red.)
239,95 DKK
Paperback
(0)
Sprogfag i forandring 2
Tidlig sprogstart i skolen
Tidlig sprogstart i skolenSusanne Karen Jacobsen
239,95 DKK
Paperback
(1)
Tidlig sprogstart i skolen

Mere om Annette Søndergaard Gregersen (red.)

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger af Annette Søndergaard Gregersen (red.). Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt" udgivet af Samfundslitteratur - "Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)" udgivet af Samfundslitteratur - "Sprogfag i forandring 1" udgivet af Samfundslitteratur - "Sprogfag i forandring" udgivet af Samfundslitteratur - "Tidlig sprogstart i skolen" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Sprogfag i forandring, 2. udgave" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Annette Søndergaard Gregersen (red.)s bøger

Annette Søndergaard Gregersen (red.) har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Annette Søndergaard Gregersen (red.) fås i samtlige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt" af Annette Søndergaard Gregersen (red.)

Hos Bog & idé er "Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Annette Søndergaard Gregersen (red.) "Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)"

"Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Søndergaard Gregersen (red.)