Bog & idéAnnette Sohn

Bøger skrevet af Annette Sohn

Læs mere om Annette Sohn
1 produkter
1 produkter
Asta viola og de gule træsko; asta viola holder sommerferie;
STREAM
Asta Viola og de gule træsko - Asta Viola holder sommerferie - Asta Viola bliver kagetyvAnnette Sohn
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Asta Viola og de gule træsko - Asta Viola holder sommerferie - Asta Viola bliver kagetyv

Mere om Annette Sohn

Der findes forskellige bøger af Annette Sohn online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sohn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Asta Viola og de gule træsko" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Asta Viola og de gule træsko" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Asta Viola holder sommerferie" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Asta Viola bliver kagetyv" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Det fortryllede værelse" udgivet af Trykværket

Bøger skrevet af Annette Sohn

Der er fem tilgængelige bøger af Annette Sohn hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Sohns bøger kommer i flere formater. Sohns bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annette Sohns "Asta Viola og de gule træsko"

Hos Bog & idé er "Asta Viola og de gule træsko" tilgængelig som ebog. Med "Asta Viola og de gule træsko" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Annette Sohn "Asta Viola og de gule træsko"

Hos Bog & idé er "Asta Viola og de gule træsko" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Sohn