Bog & idéAnni Printz

Bøger skrevet af Anni Printz

Læs mere om Anni Printz
2 produkter
2 produkter
Dræsine og dragen
Dræsine og dragenAnni Printz
49,95 DKK
EBOG
(0)
Dræsine og dragen
Dræsine og dragen
STREAM
Dræsine og dragenAnni Printz
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Dræsine og dragen

Mere om Anni Printz

Anni Printz har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Printz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forår i fletningen" udgivet af Apri-Chord - "Dræsine og dragen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dræsine og dragen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Anni Printz' bøger

Du kan købe tre bøger af Anni Printz her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Anni Printz bøger i flere formater. Bøgerne af Printz er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anni Printz' "Forår i fletningen"

"Forår i fletningen" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Apri-Chord, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Dræsine og dragen" af Anni Printz

"Dræsine og dragen" kan købes som lydbog. Når du køber "Dræsine og dragen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Anni Printz