Bog & idéAnnie Aarup Jensen

Bøger skrevet af Annie Aarup Jensen

Læs mere om Annie Aarup Jensen
2 produkter
2 produkter
At undersøge læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
At undersøge læringKaren Egedal Andreasen
306,95 DKK
Paperback
(0)
At undersøge læring
Hvad er didaktik
Hvad er didaktikKaren E. Andreasen
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Hvad er didaktik

Mere om Annie Aarup Jensen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Annie Aarup Jensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad er didaktik" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Hvad er didaktik" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag - "At undersøge læring" udgivet af Samfundslitteratur - "Mangfoldighed og læring" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Portfolio i et lærings- og uddannelsesperspektiv" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger af Annie Aarup Jensen

Der er fem tilgængelige bøger af Annie Aarup Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jensens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annie Aarup Jensens "Hvad er didaktik"

"Hvad er didaktik" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Hvad er didaktik" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Didaktikserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Annie Aarup Jensen "Hvad er didaktik"

Hos Bog & idé er "Hvad er didaktik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Jensens serie "Didaktikserien". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annie Aarup Jensen