Bog & idéAnnie Proulx

Bøger skrevet af Annie Proulx

Læs mere om Annie Proulx
5 produkter
5 produkter
Gaveæske med fire noveller om kærlighed II
Gaveæske med fire noveller om kærlighed IIJames Joyce
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Gaveæske med fire noveller om kærlighed II
Brokeback Mountain - Historier fra Wyoming
Brokeback Mountain - Historier fra WyomingAnnie Proulx
149,95 DKK
Paperback
(3)
Brokeback Mountain - Historier fra Wyoming
Brokeback Mountain
Brokeback MountainAnnie Proulx
109,95 DKK
EBOG
(4)
Brokeback Mountain
Brokeback Mountain - historier fra Wyoming
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brokeback Mountain - historier fra WyomingAnnie Proulx
248,96 DKK
Indbundet
(3)
Brokeback Mountain - historier fra Wyoming
Brokeback Mountain
STREAM
Brokeback MountainAnnie Proulx
109,95 DKK
Lydbog
(4)
Brokeback Mountain

Mere om Annie Proulx

Annie Proulx har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Proulx' nyeste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Annie Proulx' bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Brokeback Mountain" udgivet af Lytteratur - "Barkskins" udgivet af Fourth Estate - "Brokeback Mountain" udgivet af Gyldendal - "Brokeback Mountain - historier fra Wyoming" udgivet af Klim

Annie Proulx' bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Annie Proulx hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Annie Proulx kommer i forskellige formater. Proulx' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Brokeback Mountain" af Annie Proulx

"Brokeback Mountain" er tilgængelig som lydbog. Med Annie Proulx' "Brokeback Mountain" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Annie Proulx "Barkskins"

"Barkskins" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Fourth Estate.
Detaljer
Fulde navn:
Annie Proulx