Bog & idéAnnika Agger

Bøger skrevet af Annika Agger

Læs mere om Annika Agger
4 produkter
4 produkter
Klima, demokrati og samskabelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klima, demokrati og samskabelseAnnika Agger
271,96 DKK
Hæftet
(0)
Klima, demokrati og samskabelse
Ledelse i politisk styrede organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i politisk styrede organisationerMargit Neisig
297,46 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i politisk styrede organisationer
Socialt arbejde i udsatte boligområder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i udsatte boligområderLinda Lundgaard Andersen
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i udsatte boligområder
Politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politik og administrationJesper Dahl Kelstrup
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Politik og administration

Mere om Annika Agger

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Annika Agger. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Agger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nærdemokrati efter kommunalreformen" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Socialt arbejde i udsatte boligområder" udgivet af Gyldendal - "Ledelse i politisk styrede organisationer" udgivet af Gyldendal - "Nærdemokrati efter kommunalreformen" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Politik og administration" udgivet af Gyldendal

Mere om Annika Aggers bøger

Annika Agger har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Aggers bøger fås i flere forskellige formater. Aggers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nærdemokrati efter kommunalreformen" af Annika Agger

Det er muligt at købe Annika Aggers "Nærdemokrati efter kommunalreformen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roskilde Universitetsforlag.

Annika Agger "Socialt arbejde i udsatte boligområder"

Det er muligt at købe Annika Aggers "Socialt arbejde i udsatte boligområder" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annika Agger