Bog & idéAnniqa Sandell Ring

Bøger skrevet af Anniqa Sandell Ring

Læs mere om Anniqa Sandell Ring
1 produkter
1 produkter
Lad sproget bære - 2. udgave med DVD
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lad sproget bære - 2. udgave med DVDBritt Johansson
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Lad sproget bære - 2. udgave med DVD

Mere om Anniqa Sandell Ring

Anniqa Sandell Ring har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Ring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lad sproget bære - 2. udgave med DVD" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Lad sproget bære" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Anniqa Sandell Rings bøger

Anniqa Sandell Ring har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Ring fås kun som hæftet. Bøgerne af Ring er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Akademisk Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lad sproget bære - 2. udgave med DVD" af Anniqa Sandell Ring

Det er muligt at købe Anniqa Sandell Rings "Lad sproget bære - 2. udgave med DVD" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Rings serie "Didaktikserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Lad sproget bære" af Anniqa Sandell Ring

Det er muligt at købe Anniqa Sandell Rings "Lad sproget bære" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Didaktikserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anniqa Sandell Ring