Bog & idéAnthony Burgess

Bøger skrevet af Anthony Burgess

Læs mere om Anthony Burgess
1 produkter
1 produkter
A Clockwork Orange
A Clockwork OrangeAnthony Burgess
129,95 DKK
Paperback
(0)
A Clockwork Orange

Mere om Anthony Burgess

Der findes en del bøger af Anthony Burgess på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Burgess.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Anthony Burgess' bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A clockwork orange " udgivet af Lindhardt og Ringhof - "A Clockwork Orange" i serien "Penguin Modern Classics" udgivet af Penguin Books

Anthony Burgess' bøger

Du kan bestille to bøger af Anthony Burgess her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Burgess' bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Burgess er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"A clockwork orange " af Anthony Burgess

Hos Bog & idé er "A clockwork orange " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"A Clockwork Orange" af Anthony Burgess

Hos Bog & idé er "A Clockwork Orange" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Burgess' serie "Penguin Modern Classics". Det er Penguin Books, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Anthony Burgess