Bog & idéAnthony Horowitz

Bøger skrevet af Anthony Horowitz

Læs mere om Anthony Horowitz
2 produkter
2 produkter
Point Blanc
Point BlancAnthony Horowitz
129,95 DKK
Paperback
(0)
Point Blanc
De syv julekort
De syv julekortAnthony Horowitz
99,95 DKK
Lydbog
(0)
De syv julekort

Mere om Anthony Horowitz

Der er mange bøger skrevet af Anthony Horowitz tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Horowitz' bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Anthony Horowitz' bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stormbreaker" udgivet af Sesam - "Point Blanc" udgivet af Walker Books - "Forever and a Day" udgivet af Jonathan Cape - "Silkehuset" udgivet af Donovan Comics

Bøger skrevet af Anthony Horowitz

Anthony Horowitz har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Horowitz' bøger kommer i forskellige formater. Horowitz' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stormbreaker" af Anthony Horowitz

"Stormbreaker" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Sesam, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Point Blanc" af Anthony Horowitz

Hos Bog & idé er "Point Blanc" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Walker Books, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Anthony Horowitz