Bog & idéAnton Grau Larsen & Christoph Houman Ellersgaard

Bøger skrevet af Anton Grau Larsen & Christoph Houman Ellersgaard

Læs mere om Anton Grau Larsen & Christoph Houman Ellersgaard
1 produkter
1 produkter
Tæm eliten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tæm elitenAnton Grau Larsen
229,46 DKK
Hæftet
(3)
Tæm eliten

Mere om Anton Grau Larsen & Christoph Houman Ellersgaard

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anton Grau Larsen & Christoph Houman Ellersgaard her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Tæm eliten". Den er publiceret af Information på dansk. "Tæm eliten" er desuden en del af serien "Debat".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anton Grau Larsen & Christoph Houman Ellersgaards "Tæm eliten"

"Tæm eliten" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Debat". Det er Information, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anton Grau Larsen & Christoph Houman Ellersgaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anton Grau Larsen & Christoph Houman Ellersgaard