Bog & idéAntonia Dorthea Sumbundu

Bøger skrevet af Antonia Dorthea Sumbundu

Læs mere om Antonia Dorthea Sumbundu
1 produkter
1 produkter
Positiv psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Positiv psykologiJonas Fisker
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi

Mere om Antonia Dorthea Sumbundu

Hvis du leder efter en bog af Antonia Dorthea Sumbundu, kan du købe et bredt udbud online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sumbundus udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Positiv Psykologi" udgivet af HansReitzels - "Positiv psykologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Antonia Dorthea Sumbundu

Antonia Dorthea Sumbundu har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Sumbundus bøger kommer blot som hæftet. Sumbundus bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Antonia Dorthea Sumbundus "Positiv Psykologi"

Hos Bog & idé er "Positiv Psykologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Antonia Dorthea Sumbundu "Positiv psykologi"

"Positiv psykologi" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Antonia Dorthea Sumbundu