Bog & idéAntonio Damasio

Bøger skrevet af Antonio Damasio

Læs mere om Antonio Damasio
3 produkter
3 produkter
Descartes' fejltagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Descartes' fejltagelseAntonio Damasio
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Descartes' fejltagelse
Tingenes mærkelige orden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tingenes mærkelige ordenAntonio Damasio
315,00 DKK
Hæftet
(1)
Tingenes mærkelige orden
Fornemmelsen af det, der sker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fornemmelsen af det, der skerAntonio Damasio
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Fornemmelsen af det, der sker

Mere om Antonio Damasio

Der er en del bøger skrevet af Antonio Damasio på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Damasios seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tingenes mærkelige orden" udgivet af Gyldendal - "Fornemmelsen af det, der sker" i serien "Klassikere" udgivet af Gyldendal - "Descartes' fejltagelse " i serien "Klassikere" udgivet af Gyldendal - "Fornemmelsen af det, der sker" udgivet af Gyldendal - "Descartes' fejltagelse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Antonio Damasio

Antonio Damasio har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde Damasios bøger som hæftet. Damasio har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tingenes mærkelige orden" af Antonio Damasio

Hos Bog & idé er "Tingenes mærkelige orden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Antonio Damasio "Fornemmelsen af det, der sker"

Hos Bog & idé er "Fornemmelsen af det, der sker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Klassikere". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Antonio Damasio