Bog & idéAntonio Gramsci

Bøger skrevet af Antonio Gramsci

Læs mere om Antonio Gramsci
2 produkter
2 produkter
L'albero del riccio
L'albero del riccioAntonio Gramsci
39,95 DKK
EBOG
(0)
L'albero del riccio
Politisk teori : utdrag fra fengselsopptegnelsene
Politisk teori : utdrag fra fengselsopptegnelseneAntonio Gramsci
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Politisk teori : utdrag fra fengselsopptegnelsene

Mere om Antonio Gramsci

Antonio Gramsci har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Gramscis nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Antonio Gramsci kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "L'albero del riccio" i serien "Classici dal mondo" udgivet af SAGA Egmont - "Politisk teori : utdrag fra fengselsopptegnelsene" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Antonio Gramscis bøger

Antonio Gramsci har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Antonio Gramsci bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Gramsci er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"L'albero del riccio" af Antonio Gramsci

Det er muligt at købe Antonio Gramscis "L'albero del riccio" som ebog. Med "L'albero del riccio" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Gramscis serie "Classici dal mondo". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på ita og er udgivet af SAGA Egmont.

"Politisk teori : utdrag fra fengselsopptegnelsene" af Antonio Gramsci

Det er muligt at købe Antonio Gramscis "Politisk teori : utdrag fra fengselsopptegnelsene" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Antonio Gramsci