Bog & idéArmando Lucas Correa

Bøger skrevet af Armando Lucas Correa

Læs mere om Armando Lucas Correa
2 produkter
2 produkter
Den tyske pige
Den tyske pigeArmando Lucas Correa
109,95 DKK
EBOG
(5)
Den tyske pige
Datterens fortælling
Datterens fortællingArmando Lucas Correa
159,95 DKK
EBOG
(9)
Datterens fortælling

Mere om Armando Lucas Correa

Armando Lucas Correa har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Correas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Datterens fortælling" udgivet af Hr. Ferdinand - "Den tyske pige" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Armando Lucas Correa

Du kan bestille to bøger af Armando Lucas Correa her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Correa som ebog. Correas bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Datterens fortælling" af Armando Lucas Correa

Hos Bog & idé er "Datterens fortælling" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Datterens fortælling" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hr. Ferdinand.

"Den tyske pige" af Armando Lucas Correa

Hos Bog & idé er "Den tyske pige" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Den tyske pige" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Armando Lucas Correa