Bog & idéArne Biering

Bøger skrevet af Arne Biering

Læs mere om Arne Biering
1 produkter
1 produkter
Havens pleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Havens plejeArne Biering
278,95 DKK
Hæftet
(0)
Havens pleje

Mere om Arne Biering

Der findes flere forskellige bøger af Arne Biering online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bierings seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havens pleje" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Beskæring" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger skrevet af Arne Biering

Der er to tilgængelige udgivelser af Arne Biering hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Arne Biering bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Biering er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Erhvervsskolernes Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Bierings "Havens pleje"

Hos Bog & idé er "Havens pleje" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Beskæring" af Arne Biering

"Beskæring" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Biering