Bog & idéArne Christiansen

Bøger skrevet af Arne Christiansen

Læs mere om Arne Christiansen
1 produkter
1 produkter
Århusbugten: Natur og mennesker
Århusbugten: Natur og menneskerArne Christiansen
329,95 DKK
Hardback
(0)
Århusbugten: Natur og mennesker

Mere om Arne Christiansen

Der findes en del bøger skrevet af Arne Christiansen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krigens myter - i søgelyset" udgivet af Carit Andersen - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Århusbugten: Natur og mennesker" udgivet af Århus Byhistorisk Fond

Arne Christiansens bøger

Arne Christiansen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Arne Christiansen kan købes i flere formater. Christiansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Arne Christiansens "Krigens myter - i søgelyset"

Det er muligt at købe Arne Christiansens "Krigens myter - i søgelyset" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Carit Andersen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Arne Christiansen "Obstetrik - en grundbog"

"Obstetrik - en grundbog" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Christiansen