Bog & idéArne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lund

Bøger skrevet af Arne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lund

Læs mere om Arne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lund
1 produkter
1 produkter
Det gamle Aarhus i farver
Det gamle Aarhus i farverArne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lund
249,95 DKK
Hardback
(0)
Det gamle Aarhus i farver

Mere om Arne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lund

Arne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lund har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Det gamle Aarhus i farver". Den er udgivet af Turbine på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lunds "Det gamle Aarhus i farver"

Det er muligt at købe Arne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lunds "Det gamle Aarhus i farver" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lund, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Kjær Hansen med tekster af Jørgen Mührmann Lund