Bog & idéArne Notkin

Bøger skrevet af Arne Notkin

Læs mere om Arne Notkin
2 produkter
2 produkter
Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet
Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenetArne Notkin
139,95 DKK
EBOG
(1)
Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet
Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet
STREAM
Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenetArne Notkin
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet

Mere om Arne Notkin

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Arne Notkin. På listen nedenfor har du Notkins nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet" udgivet af People's - "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet" udgivet af People's - "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet" udgivet af People’sPress

Arne Notkins bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Arne Notkin hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Notkins bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Notkin er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arne Notkins "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet"

Hos Bog & idé er "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet" af Arne Notkin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.

Arne Notkin "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet"

Det er muligt at købe Arne Notkins "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet" som ebog. Hvis du køber "Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Notkin