Bog & idéArne Rask

Bøger skrevet af Arne Rask

Læs mere om Arne Rask
1 produkter
1 produkter
Alta-røverne
Alta-røverneArne Rask
39,95 DKK
EBOG
(0)
Alta-røverne

Mere om Arne Rask

Arne Rask har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rask.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alta-røverne" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal

Mere om Arne Rasks bøger

Du kan købe to bøger af Arne Rask her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Rasks bøger fås i forskellige formater. Rasks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Rasks "Alta-røverne"

"Alta-røverne" kan købes som e-bog. "Alta-røverne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Rasks serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Fremtidens hospital" af Arne Rask

Hos Bog & idé er "Fremtidens hospital" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Rask