Bog & idéArne Vestergaard

Bøger skrevet af Arne Vestergaard

Læs mere om Arne Vestergaard
1 produkter
1 produkter
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi

Mere om Arne Vestergaard

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger fra Arne Vestergaard. På listen nedenfor har du Vestergaard s seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Arne Vestergaards bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Non-determinist vocabularies of coping with complex conditions for managing projects, development and change in organizations" udgivet af Underskoven - "Konsulentuddannelse i et kompleksitetsperspektiv" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Innovationspsykologi " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Arne Vestergaards bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Arne Vestergaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Arne Vestergaard fås i forskellige formater. Arne Vestergaard bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Vestergaards "Non-determinist vocabularies of coping with complex conditions for managing projects, development and change in organizations"

Hos Bog & idé er "Non-determinist vocabularies of coping with complex conditions for managing projects, development and change in organizations" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Underskoven, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Konsulentuddannelse i et kompleksitetsperspektiv" af Arne Vestergaard

Det er muligt at købe Arne Vestergaards "Konsulentuddannelse i et kompleksitetsperspektiv" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Konsulentuddannelse i et kompleksitetsperspektiv" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Vestergaard