Bog & idéArne Woythal

Bøger skrevet af Arne Woythal

Læs mere om Arne Woythal
1 produkter
1 produkter
Skrædderen fra Bagdad
STREAM
Skrædderen fra BagdadArne Woythal
149,95 DKK
Lydbog
(5)
Skrædderen fra Bagdad

Mere om Arne Woythal

Arne Woythal har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Skrædderen fra Bagdad". Det er Byens Forlag, der har publiceret den på dansk. "Skrædderen fra Bagdad" er desuden udgivet i serien "Rasmus Berg".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arne Woythals "Skrædderen fra Bagdad"

Det er muligt at købe Arne Woythals "Skrædderen fra Bagdad" som lydbog. Arne Woythals "Skrædderen fra Bagdad" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er med i serien "Rasmus Berg". Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Arne Woythal fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Woythal