Bog & idéArtur Rafał Skowroński

Bøger skrevet af Artur Rafał Skowroński

Læs mere om Artur Rafał Skowroński
1 produkter
1 produkter
Druga kulka komisarza
Druga kulka komisarzaArtur Rafał Skowroński
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Druga kulka komisarza

Mere om Artur Rafał Skowroński

Du kan kun bestille en enkelt bog af Artur Rafał Skowroński her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Druga kulka komisarza". Den er publiceret af SAGA Egmont på pol. "Druga kulka komisarza" er desuden en del af serien "Złoczyńcy w uzdrowisku".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Druga kulka komisarza" af Artur Rafał Skowroński

Det er muligt at købe Artur Rafał Skowrońskis "Druga kulka komisarza" som lydbog. Artur Rafał Skowrońskis "Druga kulka komisarza" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Złoczyńcy w uzdrowisku". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på pol.

Dette er en også en fantastisk bog fra Skowroński, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Artur Rafał Skowroński